Zbulohet teksti i SMS-së së parë të dërguar 25 vjet më parë

0
loading...
loading...

Mesazhet në telefon kanë ndryshuar mënyrën e të komunikuarit mes njerëzve duke tejkaluar kufijtë. Dërgimi i një mesazhi përmes telefonit mbush plot 25 vjet.

Dhe e dini se teksti i parë i dërguar është “Gëzuar Krishtlindjet”. Mesazhi i parë është dërguar në 3 dhjetor të vitit 1992 nga inxhinieri i Vodafone Neil Papworth.

“Gëzuar Krishtlindjet” ishte përmbajtja e tekstit që ai dërgoi nga kompjuteri i tij te telefoni i një kolegu. Ideja ishte në fakt për të publikuar një shërbim për të gjetur njerëzit. Por askush nuk e mendoi që shpërndarja mesazheve do të përhapej kaq shumë.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here