Urime të ngrohta me Kartolina të bëra vetë (Foto)

0
loading...

Sado tradicionale të jenë ndjesinë që të jep një kartolinë nuk ta dhuron as një mesazh në celular as një e-mail.

Fjalët mund të jenë të njejta, urimi mund të jetë nga i njëjti person i dashur për ju, por dedikimi, koha që dikush i kushton fjalëve të hedhura në letër ka shumë vlerë. E imagjinoni për më tepër sikur kartolinat të jenë të personalizuara e një të tillë ta keni vetëm ju.

Ju japim disa ide “dashamirësve” të artit e të tradicionales për kartolinat që mund të bëhen vetë në shtëpi e për më pak se 10 minuta. Me pambuk, kopsa, rruaza dhe me pak vinovil ju do të krijoi kartolina shumë të bukura.

3b9779dd60ff277bd57c36b04bf96724.jpg

 

3b9779dd60ff277bd57c36b04bf96724_1.jpg

 

3b9779dd60ff277bd57c36b04bf96724_2.jpg

 

63da6529d3e47fb433354db3b23ca869.jpg

 

e05c2ce712d330e96a60f60a78afcb66.jpg

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here