Si rrallë herë njerëzit ngrenë padi drejt gjigandit Apple

0
loading...
loading...

Pak ditë më parë, Apple pranoi se ngadalëson modelet e vjetra të iPhone-ve për të zgjatur jetën e baterisë. Sigurisht, kjo nevrikosi shumë konsumatorë dhe momentalisht janë dorëzuar dy padi kolektive në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Dy grupe të ndryshme njerëzish akuzuan gjigandin e teknologjisë me një akuzë të përbashkët: dëm ekonomik. Ngaqë modelet e vjetra janë ngadalësuar qëllimisht, përdoruesit kanë humbur kohë përdorimi, vlerë dhe kanë shpenzuar për të blerë bateri të reja.

Avokatët respektivë të grupeve kanë thënë se ky ngadalësim i padeklaruar i celularëve është shkelje e kushteve të shërbimit dhe çddokush ka të drejtë të kërkojë shpërblim

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here