Shenjat që tregojnë se keni nevojë për shumë ujë

0
Të ardhurat nga klikimi i kësaj reklame shkojnë për projektin “Ushqimi për Jetimët”. Ndihmo me një klikim !
loading...

Nëse trupi juaj është i thatë dhe i padehidratuar nuk mund të funksionojë asnjëherë si duhet. Secila qelizë në trup duhet ta përdorë ujin që të funksionojë.
Më poshtë janë disa shenja që tregojnë se keni mungesa të theksuara të ujit në trup:

Nëse keni urinë të errët

Frymëmarrje e rëndë

Lëkurë të thatë

Dhimbje muskujsh

Dhimbje koke ose nervozizëm

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here