Shën Valentin, 5 këshilla për mbrëmjen perfekte

0
Të ardhurat nga klikimi i kësaj reklame shkojnë për projektin “Ushqimi për Jetimët”. Ndihmo me një klikim !
loading...

Kuzhinë “MonAmour” – Të gatuarit ndihmon në gjetjen e pasionit të dikurshëm. NëShën Valentin të ndani punët e kuzhinës me partnerin ndihmon në rigjallërimin e marrëdhënies, sepse mundëson një adrim të vazhdueshëm dhe jetimin e emocioneve të reja.

Hapini vend pjatave të para – Për të gjetur bashkëpunimin mes partnerëve, duhet t’i dedikoheni përgatitjes së pjatave të para duke bashkuar punën e burrit me krijimtarinë e gruas.

Të fiksuar pas çokollatës – Sigurisht që miti i çëkollatës nuk bie, por për tëndryshuar duke marrë të njëjtin efekt afrodiziak, hapini vend frutave. Ato mund t’i përdorni në të gjitha pjatat, madje edhe tek ëmbëlsirat.

I love Mediterranea – Të zgjidhni të hani një darkë të bazuar mbi dietën mesdhetare është idealja, sepse ekzaltohen shijet e të dyve.

Natë romantike – Sfondi muzikor është thelbësor gjatë Shën Valentinit. Hiquni pluhurin muzikave që tregojnë historinë e çiftit tuaj, sjell magji dhe më shumë romanticitet në këtë mbrëmje.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here