Shakohoxha thumbon Robert Aliajn: Si mund të qëndronte një vajzë me ty, kur ishe 30-vjeç

0
Të ardhurat nga klikimi i kësaj reklame shkojnë për projektin “Ushqimi për Jetimët”. Ndihmo me një klikim !
loading...

‘Si të mbetemi të rinj’ ishte tema e emisionit Opinion mbrëmjen e sotme.

Pjesë e panelit të të ftuarve kanë qenë dhe komentatori sportiv Dritan Shakohoxha i cili me humor ka provokuar këngëtarin Robert Aliaj.

Komentatori i sportit, Dritan Shakohoxha në momentin që ka parë një foto të këngëtarit Robert Aliaj në moshën 30-vjeçare, i është drejtuar duke e pyetur me humor:

‘Se si mund të qëndronte një vajzë me të, me një portret të tillë në atë moshë?’ ka thënë shakohoxha kur ka parë fotot e Aliajt në moshën 30 vjeçare, shkruan Express .

Nga ana tjetër, artisti Robert Aliaj, sqaroi se pamja estetike e një personi nuk e shqetëson aspak, përkundrazi tha ai, sfida është për të zbuluar tek dikush bukurinë e brendshme.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here