Përshëndetje ‘speciale’ për kryeministrin shqiptar nga Kanadaja! Edi Rama të q…

0
Të ardhurat nga klikimi i kësaj reklame shkojnë për projektin “Ushqimi për Jetimët”. Ndihmo me një klikim !
loading...

Në rrjet tashmë është bërë hit një video, ku një vajzë nga Kanadaja ka një përshëndetje shumë speciale për kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama.

Vajza e ka sharë në gjuhën shqipe kryeministrin Rama.

Kjo video jo vetëm që është bërë menjëherë virale, por shkakton dhe të qeshura të mëdha.

Për më shumë dëgjojeni vetë vajzën se si e përshëndet Ramën:

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here