Nëse njëri nga butonat do ta kishte fuqinë për ta ndryshuar jetën tuaj, cilin do shtypnit?

0
loading...
loading...

Siç të gjithë e dinë, ngjyrat që syri ynë percepton nuk shërbejnë vetëm për të dalluar objekte ose për t’i dekoruar ato për t’i bërë ato të këndshme.

Çdo ngjyrë ka një ndikim në nënvetëdijen tonë dhe kjo është arsyeja pse arti vizual dhe marketingu i kanë studiuar gjithmonë për të shfrytëzuar potencialin e tyre.

Edhe në fushën mjekësore lidhja midis ngjyrave dhe gjendjes emocionale është studiuar për një kohë të gjatë dhe mes të gjithash mund të përmendim “testin e ngjyrave të Lüscher”, nëpërmjet të cilit mund të hetojmë aspekte të thella të psikikës.

Pa shkuar në çështje të ndërlikuara, ne duam t’ju propozojmë një version të thjeshtuar. Shikoni foton dhe përgjigjuni një pyetje të thjeshtë: Nëse do t’ju thonin se një nga këto butona sjell një ndryshim pozitiv në jetën tuaj, cilin do të shtypni?

A e zgjodhët butonin tuaj? Tani lexoni shpjegimin që korrespondon me ngjyrën.

Butoni i kuq

Nëse keni zgjedhur butonin e kuq kjo do të thotë që ju jeni një person ambicioz dhe doni të investoni në të ardhmen tuaj për t’ju dhënë më të mirën.

Në vendin e punës ose në shkollë keni pritshmëri shumë të larta, në fushën sentimentale dëshironi të bëni gjithçka për të qenë një shok i përsosur. Cilado qoftë përparësia e jetës suaj, ju doni të shkëlqeni me çdo kusht.

Butoni jeshil

Edhe nëse kultivoni fshehurazi një dëshirë të madhe për liri, ju jeni një person i cili në përgjithësi e do komoditetin e një jete paqësore të rrethuar nga dashamirësi e sigurt. Për këtë ju bëni gjithçka për të qenë një mik dhe shok i mirë.

Ndonjëherë, edhe nëse tërhiqeni nga të papriturat, përfundoni duke zgjedhur situata më të rehatshme në të cilat ndiheni të mbrojtur. Provoni herë pas here që të guxoni më shumë!

Butoni i verdhë

E verdha është një zgjedhje e mirë, pasi ajo tregon besim të fortë në veten tuaj dhe në aftësitë tuaja.

Nëse shikoni në të ardhmen, ju jeni përgjithësisht shumë optimist dhe jeni i sigurt që mund të bëni më të mirën.

Butoni portokalli

Butoni portokalli tregon një dozë të mirë ambicieje dhe besimi në aftësitë tuaja. Sidoqoftë, përparësia juaj nuk janë arritjet e mëdha të jetës, por mbi të gjitha gëzimet e përditshme të jetës.

Ju e dini që çdo udhëtim është i përbërë nga hapa të vegjël dhe ju angazhoheni çdo ditë për të arritur qëllimet që, të bashkuara të gjitha bashkë, do t’ju çojnë në destinacionin që meritoni.

Butoni rozë

Nëse keni zgjedhur butonin rozë kjo do të thotë se ka diçka në jetën tuaj që ju bën të ndiheni shumë të kënaqur dhe doni ta shijoni deri në fund.

Në këtë moment jeni të përqendruar në jetimin e çdo gëzimi të përditshëm, duke rrezikuar një shkëputje nga realiteti. Vetëm një rekomandim: edhe nëse jeni në rregull tani, mos harroni qëllimet tuaja.

Butoni vjollcë

Butoni ngjyrë vjollcë tregon një vetëbesim të mirë, të fituar pas një periudhe në të cilën ju i keni dhënë shumë peshë gjykimit të të tjerëve.

Ju ndiheni të aftë dhe të gatshëm për t’u përballur me sfidat e jetës sepse keni mësuar të mos e keni problem për atë që njerëzit mendojnë. Gëzojeni këtë valë energjie dhe synoni drejt qëllimet tuaja.

Butoni blu

Siç mund ta dimë shumë persona, ngjyra blu tregon harmoni dhe qetësi dhe nëse e keni zgjedhur është sepse këto janë për ju aspektet prioritare të jetës.

Ju keni arritur një ekuilibër të mirë me veten dhe me atë që ju rrethon dhe ju e angazhoni veten çdo ditë për ta mbajtur atë pavarësisht nga lëkundjet e jetës. Edhe nëse nuk e kuptoni, mënyra juaj se si jeni është një pikë referimi për shumë njerëz.

Butoni gri

Nëse keni zgjedhur butonin gri, kjo do të thotë që në një farë mënyre doni të bëni një pushim nga emocionet, veçanërisht nga ato mbizotëruese.

Ndoshta keni kaluar një periudhë në mëshirën e ngjarjeve (ose dikujt), ose ndoshta jeni duke ndryshuar drejtimin: në çdo rast ndjeni nevojën për të qenë racional për të vendosur rregull dhe për të ndërtuar të ardhmen tuaj.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here