Ja pse duhet të qetheni në këto ditë të muajit Mars! Lexoni çfarë thonë astrologët

0
Loading...

Astrologët, siç e dini, janë në gjendje të shpjegojnë gjithçka na ndodh në jetë me lëvizjen e Hënës. Nuk mbeten thjesht këshillat e gjysheve. Edhe flokët, të gjatë apo të shkurtër, ndikohen nga Hëna dhe sinjalet e saj. Nëse i presim në ditët më të mira, atëherë stimulojmë rritjen ose jo në periudha të ndryshme.

Sa i përket muajit mars, astrologët thonë se ditët më të mira për të prerë flokët dhe për të stimuluar rritjen e tyre janë:

19 mars, 2018

20 mars, 2018

21 mars, 2018

24 mars, 2018

31 mars, 2018

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here