Hyni brenda shtëpisë së një deputeti të majtë në Tiranë (Foto)

0
loading...

Ai nuk kishte fatin të ishte ministër i kësaj qeverie, por jeta e tij nuk do të jetë më pak komode edhe pas kësaj…

Të paktën nisur nga fotot e apartamentit të tij që ligjvënësi posedon në kryeqytet.

Kjo supershtëpi i përket një deputeti të majtë, banesën e të cilit e ka “dekonspiruar”(pa dashje) arkitekti që i ka arreduar apartamentin, diku pranë Kopshtit Zoologjik.

Por edhe pse kurioziteti mund të jetë mjaftë i madh, për arsye etike jemi të detyruar të mos i përmendim emrin.

Fundja, apartamentin luksoz dhe komod ai e ka bërë për qejfin e tij, pasi me parë se të ishte një deputet ka qenë një biznesmen… mund ta ketë edhe trashëgimi nga gjyshi, ose ‘dhuratë’ nga njerëzit e gruas, po ç’rëndësi ka kjo…?!

Shikoni këto foto që  sjellim

This slideshow requires JavaScript.

për ju dhe mundohuni ta kopjoni… të paktën arredimin.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here