Tuesday, February 20, 2018

Telefona

Kjo është domethënia e vërtetë e shkronjës E në celular

Celularët e mençur e kanë ndryshuar botën, kjo është e sigurt. Por, pavarësisht teknologjisë së zhvilluar, celularët e mençur shpesh i kanë disa momente të këqija të tyre nga koha në kohë. 3G, 4G dhe pikat...

Si rrallë herë njerëzit ngrenë padi drejt gjigandit Apple

Pak ditë më parë, Apple pranoi se ngadalëson modelet e vjetra të iPhone-ve për të zgjatur jetën e baterisë. Sigurisht, kjo nevrikosi shumë konsumatorë dhe momentalisht janë dorëzuar dy padi kolektive në Shtetet e...