Wednesday, January 24, 2018
Home Teknologji Telefona

Telefona

Si mund ta shpëtojmë veten prej varësisë nga smartphone?

Ne kemi një problem të varësisë nga smartphone. Rreth 77 përqind e të rriturve amerikanë tani kanë një smartphone, nga 35 përqind që ishin në vitin 2011, dhe shumë prej atyre përdoruesve i kontrollojnë...

Shikoni si do të jetë Galaxy S9

Sipas disa burimeve të drejtuesve të kompanisë, celulari i ri Samsung Galaxy S9 do të ketë një kamerë dyshe, do të jetë më i shpejtë dhe do të ketë shumë risi të reja si...

Nokia 6 shfaqet para lancimit zyrtar

Ne e dimë se Nokia 6 (2018) lansohet nesër. Pajisja është vërtetuar edhe nga TENAA, që zbuloi të gjitha tiparet kryesore të saj. Sidoqoftë, ky çift i promove të rinj definitivisht është me vlerë...

Kjo është domethënia e vërtetë e shkronjës E në celular

Celularët e mençur e kanë ndryshuar botën, kjo është e sigurt. Por, pavarësisht teknologjisë së zhvilluar, celularët e mençur shpesh i kanë disa momente të këqija të tyre nga koha në kohë. 3G, 4G dhe pikat...

Zbulohet teksti i SMS-së së parë të dërguar 25 vjet më parë

Mesazhet në telefon kanë ndryshuar mënyrën e të komunikuarit mes njerëzve duke tejkaluar kufijtë. Dërgimi i një mesazhi përmes telefonit mbush plot 25 vjet. Dhe e dini se teksti i parë i dërguar është “Gëzuar...