Wednesday, January 24, 2018
Home Teknologji Telefona

Telefona

Bëni ofertat e telefonava, Whatapp-i bllokohet për Vitin e Ri

Një lajm i keq për të gjithë ata që si mjet komunikimi përdorin më së shumti aplikacionin WhatsApp! Nëse doni që urimi për ndërrimin e vitit t’i shkoi personit që doni, atëhere mos ja...

Shikoni si do të jetë Galaxy S9

Sipas disa burimeve të drejtuesve të kompanisë, celulari i ri Samsung Galaxy S9 do të ketë një kamerë dyshe, do të jetë më i shpejtë dhe do të ketë shumë risi të reja si...

Zbulohet teksti i SMS-së së parë të dërguar 25 vjet më parë

Mesazhet në telefon kanë ndryshuar mënyrën e të komunikuarit mes njerëzve duke tejkaluar kufijtë. Dërgimi i një mesazhi përmes telefonit mbush plot 25 vjet. Dhe e dini se teksti i parë i dërguar është “Gëzuar...

Kjo është domethënia e vërtetë e shkronjës E në celular

Celularët e mençur e kanë ndryshuar botën, kjo është e sigurt. Por, pavarësisht teknologjisë së zhvilluar, celularët e mençur shpesh i kanë disa momente të këqija të tyre nga koha në kohë. 3G, 4G dhe pikat...

Si rrallë herë njerëzit ngrenë padi drejt gjigandit Apple

Pak ditë më parë, Apple pranoi se ngadalëson modelet e vjetra të iPhone-ve për të zgjatur jetën e baterisë. Sigurisht, kjo nevrikosi shumë konsumatorë dhe momentalisht janë dorëzuar dy padi kolektive në Shtetet e...