Wednesday, January 24, 2018
Home Teknologji Kompjuter

Kompjuter

Punësohet shqiptari i parë në kompaninë Samsung

Studenti i vitit të dytë në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike dhe Inxhinierisë, në UBT , Durim Klaiqi, është punësuar në kompaninë e njohur botërore, SAMSUNG, ku po e mban pozitën Theme Designer, duke u...

Në prag të panairit më të madh të elektronikës

Me ardhjen e janarit, të apasionuarit e teknologjisë po presin me padurim të njihen me paisjet më të reja elektronike. Panari ndërkombëtar i pajisjeve elektronike për konsumatorët, shkurtimisht CES, është vendi ku kompanitë e...