Wednesday, January 24, 2018

Arredim

Cila është dhurata që kanë bërë më shumë shqiptarët këto festa?

Është periudhë festash dhe sigurisht edhe e dhuratave. Të gjithë në këtë kohë, mendojmë se si mund t’i bëjmë njerëzit tanë më të dashur, të lumtur dhe një mënyrë shumë e bukur përveç se t’u...

Ju zhduken paratë sa hap e mbyll sytë? Fajin e ka portofoli. Feng Shui...

Përditë ankohemi për paratë, për portofolin që zbrazet sapo e kemi marrë rrogën. Shpenzimet janë të larta, të ardhurat shumë të ulëta. Por a e keni menduar ndonjëherë që shumë gjëra kanë lidhje me fatin?...

Dhurata e preferuar në Islande është…

“Më mirë mos të kesh një palë këpucë, se sa mos të kesh një libër!,- thotë një shprehje e vjetër islandeze. Dhe jo më kot… Në Islandë, dhurata ideale për Krishtlindjet është një libër. Dhe...