Wednesday, January 24, 2018

Arredim

4 këshilla praktike si të kujdeseni për lulen e Krishtlindjes edhe pas festave

Drita vezulluese, topa dhe shirita shumëngjyrësh që zbukurojnë jo vetëm bredhin, por edhe çdo kënd të shtëpisë, kjo është atmosfera që ka filluar tashmë të zërë vend në këto ditë të para të dhjetorit....