Wednesday, January 24, 2018

Arredim

Urime të ngrohta me Kartolina të bëra vetë (Foto)

Sado tradicionale të jenë ndjesinë që të jep një kartolinë nuk ta dhuron as një mesazh në celular as një e-mail. Fjalët mund të jenë të njejta, urimi mund të jetë nga i njëjti person...

Cila është dhurata që kanë bërë më shumë shqiptarët këto festa?

Është periudhë festash dhe sigurisht edhe e dhuratave. Të gjithë në këtë kohë, mendojmë se si mund t’i bëjmë njerëzit tanë më të dashur, të lumtur dhe një mënyrë shumë e bukur përveç se t’u...

Dhurata e preferuar në Islande është…

“Më mirë mos të kesh një palë këpucë, se sa mos të kesh një libër!,- thotë një shprehje e vjetër islandeze. Dhe jo më kot… Në Islandë, dhurata ideale për Krishtlindjet është një libër. Dhe...