Bledi Mane: Asnjëherë gruas në gojë! (+18)

0
loading...
loading...

Në sherr e sipër kur po gjuanim njëri-tjetrin me grushta, njëri prej tyre, Piku, komshiu i katit të tretë, më tregoi nje video në celular. U shokova kur e pashë, Piku kishte dashnore gruan time.

Nga Bledi Mane

Mos e nxirr në punë, mbaje vetëm në shtëpi. Gruaja është vetëm për të lindur fëmijë, për të gatuar e për të bërë punët e shtëpisë. Futi vetëm dajakun dhe kollodokun, palloje vetem një herë në javë se mësohet keq e bëhet kurvë. Në krevat trajtoje si baxhellë, por asnjëherë mos ia rras në goje se e puth dhe duket sikur merr dhe t’i tëndin në gojë.

Harrova t’u prezantohem, jam Xhiku. 45 vjeç i martuar e me dy femijëve. Pronari i një llotoje dhe një furre buke. Veç dy makinave, llotos dhe furrës se bukes kam dhe një dashnore. Me atë, ndryshe nga gruaja bëj spektakël. E palloj përdite, ia rras edhe në gojë, por kurrë nuk e puth. Ua thashë edhe me parë, po ia fute në goje dhe e puthe, është njësoj sikur merr edhe tëndin ne goje. Jam burre zakoni unë, shqiptar origjinal, jo si këta burrat e sotëm që nxjerrin gratë në punë dhe bëjnë flokët e tyre me xhel.

Kisha një jetë si bobat e vërtetë me lekë, me prona, me dashnore, me fëmijë e me familje derisa një dite u ziva me çunat e llotos së lagjes dhe gjithçka mu shkatërrua. Në sherr e sipër kur po gjuanim njëri-tjetrin me grushta, njëri prej tyre, Piku, komshiu i katit të tretë, më tregoi nje video në celular. U shokova kur e pashë, Piku kishte dashnore gruan time. Mirë që e pallonte, por e kishte filmuar duke ia marrë gruaja ime Pikut në gojë. Ia merrte si e terbuar, si ato aktoret e filmave porno…

Qysh atëherë burrëria ime u dhje, krenaria ime mashkullore u shkërmoq. Piku 5 vjet rresht e kishte dashnore të rregullt gruan time, 5 vjet që e pallonte dhe ia rraste në goje. Unë 5 vjet rresht puthja gruan time që ia merrte në gojë Pikut, dhe sipas llogarive zakonore shqiptare, edhe unë ia merrja në gojë Pikut!/Pamfleti.com

FacebookTwitterWhatsAppViberShare

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here